ANNONS:
Astrologi är ett samarbete mellan Expressen och Hemmets Journal

Veckans horoskop


TVILLINGARNA
vecka 43
Nu tycks alla önska få vara din vän, det överraskar dig, men njut av det vänliga, fast se upp med inställsamma ord. Du är i grund en mycket överseende vän att ha vid sin sida. Du bör nog vara försiktig med vad du gör i ditt arbete nu så att du slipper onödig kritik. Diskretion är ordet för framgång i veckan. Var rädd om dig och vila mycket. Nu kan det vara till ett barn som du köper en present och det bör ge stor glädje till er båda. Spel verkar inte ge dig vinst. Bäst är att låta bli spel under veckan.
Lyckotal: 1, 8, 12, 16, 40, 42, 44
Bästa lyckotal: 40
Astrologi presenteras i samarbete med Hemmets Journal
Teknisk support astrologi.support@expressen.se
2014-10-21 00:46:15


ANNONS:
FLER NYHETER FRÅN EXPRESSEN.SE
ANNONS:

Kustbevakningen: Har inte hört av NS Concord

Bolaget hävdade att de kontaktats av Kustbevakningen – men det stämmer inte "Vi har inte haft kontakt med fartyget"

Bolaget dementerar kopplingar till en undervattensfarkost Har släppt pressmeddelande: Smickrade över uppmärksamheten.

LIVE-RAPPORT: • Jakten på främmande undervattensverksamhet i Stockholms skärgård fortsätter • Expressen rapporterar och sänder

Sveriges avsaknad av rätt typ av helikoptrar kritiseras "Man måste ha kompletteringar och ett andra system för att hänga med i omvärlden."

Oron: Sveriges största hamn är nu obevakad Resurserna fokuseras till Stockholms skärgård – militärstrategen: "Ryssland är medvetna om detta."

Holländska dementin: "Vi har inga ubåtar kvar"

Ryska medier försöker ge Nederländerna skulden för observationerna i Stockholms skärgård Dementeras av Nederländerna: "På väg hem."

Sverige och Nederländerna övade ubåtsjakt dagar innan observationerna Nederländsk ubåt gömdes i skärgården - och hittades av svenska marinen.

Löfven bryter tystnaden om svenska ubåtsjakten i skärgården Statsminister under besök i Finland: "Inte bra om det finns en farhåga."

DETTA HAR HÄNT: Försvarsmakten jagar misstänkt undervattensfarkost Jätteinsats med flera fartyg pågår i Stockholms skärgård.

INTERAKTIV GRAFIK: Klicka runt för att följa operationen Karta: Följ jakten och händelserna i Stockholms skärgård.

Marinens vapen för att hitta ubåten: Vita bojar ett av de viktigaste verktygen Får inte röras: "Man lyssnar helt enkelt under vattnet."

De sovjetiska kartorna var bättre än våra egna √ Så kartlade de kusterna √ Stod öga mot öga med grodman √ Jagade misstänkt genom skogen

Har du mer information om försvarsinsatsen i skärgården? Tipsa oss! Hör av dig till Expressen, mejla, sms:a eller mms:a på 71717.

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: